Ja està disponible l’Agenda d’Estiu del mes d’agost

Entre les activitats destacables hi ha el Concert de Kebyart Ensemble, la Cursa Nocturna per l’antic camí dels arriers de Tivissa a l’Ametlla de Mar i el Correbars amb el concert de the Baldats.

Des d’aquest dijous ja està disponible l’Agenda d’Estiu de l’agost amb totes les activitats previstes per aquest mes al municipi. La regidoria de Festes ha publicat la nova programació estiuenca que comptarà amb una desena d’activitats que engloben diferents temàtiques, edats i gustos.

El concert de Kebyart Ensemble donarà tret de sortida, divendres vinent, a les activitats organitzades per aquest agost a l’Ametlla de Mar. Enguany, el quartet de saxos, amb l’integrant calero Pere Méndez, que ja ha actuat més d’un cop al municipi, canvia d’escenari i oferirà un concert a l’Església.

Pel que fa al Cinema a la Fresca continuarà els dimarts, aquest mes amb les pel·lícules “Super Mario Bros’, el 6 d’agost i ‘Gran Turismo’, el 20 d’agost. L’exposició i mercat d’artistes locals ‘MercArt’ també continua a la plaça Nova, el 2 i el 16 d’agost.

Alguns dimarts i dimecres d’agost seran dedicats al públic infantil, amb el taller infantil ‘Atrapa Somnis, de Dones Endavant, el 7 d’agost, la Minidisco Infantil, el 13 d’agost i el taller ‘Pintem bosses de roba’, el 21 d’agost.

El 17 d’agost tindrà lloc la Cursa Nocturna per l’antic camí dels arriers de Tivissa a l’Ametlla de Mar, organitzada pel Centre Excursionista Azimut i Trem Team Tivissa. I el 24 d’agost arribarà l’activitat per excel·lència de l’estiu pels joves, el Correbars, amb la col·laboració de la Xaranga Suquet Calero i els Quintos i Quintes de 2004. El passa carrers comptarà amb un concert de The Baldats com a final de festa.

El regidor de Festes, Albert Borràs, recorda que a l’agost també hi ha les festes de Calafat i també els diferents actes que organitzen els establiments de restauració.

Els tres primers divendres d’agost continuaran els Dance Beachs a la platja de l’Alguer. I per últim, la gimnàstica rítmica de la secció de Rítmica de l’AME posarà punt final a la programació de l’estiu, amb la segona demostració, el 30 d’agost.

Es pot descarregar l’agenda fent clic en aquest enllaç.